TVC’28 biedt voordelige toegangskaarten derby FC Twente – Heracles aan

In samenwerking met FC Twente biedt de Tubbergse voetbalvereniging TVC’28 voor alle leden een sportief arrangement aan. Daarmee kunnen ze extra voordelig naar de immer intense wedstrijd FC Twente – Heracles.

Op vrijdag 23 januari kunnen clubleden de streekderby FC Twente – Heracles in de Grolsch Veste bijwonen. Tijdens deze wedstrijd heeft Twente een eigen vak voor de Tubbergenaren gereserveerd. Voor slechts €15 (eigen vervoer) of €26 (inclusief busreis) kunnen zij met hun clubgenoten de wedstrijd live volgen.
Naast toegang tot de wedstrijd krijgen de deelnemers ook een gratis FC Twente clubcard (t.w.v. €6). Niet alleen de leden zelf, maar ook ouders, familie en vrienden van harte welkom om aan deze unieke actie deel te nemen.
Deelnemen kan via de teamleiders die elk een opgaveformulier in hun postvakje hebben ontvangen. Per 10 deelnemers ontvangt TVC’28 van FC Twente een nieuwe voetbal als beloning. Daarnaast stort de profclub uit Enschede €2 voor elke verkochte kaart op de rekening van de Tubbergse amateurs.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen