Dynamo hoopt kater weg te sp(o)elen

Foto: Dynamo Tubbergen

Na de zeperd in Doetinchem wil het eerste damesteam van Dynamo Tubbergen aanstaande zaterdag voor eigen publiek de goede lijn weer oppakken. Dat zal dan moeten gebeuren tegen Veracles 1, de studenten uit Groningen. Een team dat bekend staat om z’n grote inzet.

Veracles begon het seizoen goed, deed een tijdje bovenaan mee maar raakte even de grip kwijt. Nu is het team terug te vinden op de 8e plaats met 10 punten minder dan Dynamo. Zoals al gezegd wil Dynamo de nasmaak van vorige week, de 4-0 nederlaag, in Doetinchem wegspoelen. Nu het gat met de koploper behoorlijk groot (12 punten) is geworden is de eerste doelstelling zich vaster te settelen op de tweede plaats.

Trainer/coach Ron Viester: “We hebben hard getraind deze week en hopelijk spelen we de kater weg. Veracles moeten we zeker niet onderschatten. Een goede tegenstander, die het ons moeilijk maakte op het Donitas toernooi. In deze competitie zijn er favorieten, maar wekelijks winnen lager geklasseerde teams van hoger geklasseerde. De 4-0 uit overwinning in Groningen garandeert niks, we zullen goed moeten zijn. De eenheid is er in het team, de wil is er ook en thuis spelen we doorgaans sterk.”

A.s. zaterdag om 16.30 uur zal het eerste fluitsignaal in de Tubberger sporthal klinken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen