Vasse 1 ontvangt Reutum 1

Foto: SV Vasse

Vandaag werd de competitiewedstrijd van EMMS – Vasse 1 afgelast en ook de schaduwwedstrijd tegen SC Barbaros kon niet doorgaan vanwege de sneeuwval. Komende zondag komt noabervereniging VV Reutum op bezoek op sportpark ’t Lankamp in Vasse.

De bezoekers hebben zich gaandeweg het seizoen opgewerkt tot een belangrijke outsider voor de promotieplaatsen. In de heenwedstrijd liet men al zien dat het in de 4e klasse vooral gaat om scoren op het juiste moment, toen na een doelpuntloze 1e helft de score in korte tijd opliep en uiteindelijk eindigde in een voor Vasse 1 kansloos ogende nederlaag van 4-0.

Hopelijk hebben de blauw-witten geleerd van de lesjes in effectiviteit en kan de lijn van de recente oefenpartijen weer worden opgepakt. Het beginsignaal voor de aftrap zal rond de klok van 14.00 uur worden gegeven. Ook de overige seniorenteams komen a.s. zondag in actie. Voor het tweede elftal is dat een bekerwedstrijd om een plek in de kwartfinale, en voor de lagere elftallen betreft het inhaalwedstrijden voor de competitie die eerder in het afgelopen najaar werden uitgesteld of afgelast.

Aanstaande dinsdagavond, om 19.30 uur, speelt Vasse 1 een oefenwedstrijd tegen SC Barbaros.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen