Komt Dynamo 1 terug in de win-modus tegen Tornado 1?

Foto: Redactie

Want dat is de grote vraag. Het eerste team van Dynamo Tubbergen verloor de laatste 4 duels en is er op gebrand weer eens een winstpartij neer te zetten. Voor Tornado 1 zijn ook alle punten van harte welkom om uit de degradatie-zone te geraken. Voor deze derby zijn de ingrediënten aanwezig om er een spektakelstuk van te maken.

Voor aanstaande zaterdag staat de derby tussen Dynamo 1 (Tubbergen) en Tornado 1 (Geesteren) op de wedstrijdagenda in de eerste divisie A bij de dames. Een beladen wedstrijd, steeds weer. Dynamo 1 heeft na een mindere periode de tweede plek ingeruild voor een zesde positie en kan wel weer eens wat punten gebruiken. In Geesteren werd het een vrij eenvoudige overwinning voor de Tubberger formatie. Maar in een derby is het elke keer weer anders en beginnen beide ploegen weer op 0-0.

Beide teams zullen wat gehavend ten tonele verschijnen. Zo speelt bij Dynamo 1 aanvoerdster Elisa Kalisvaart dit seizoen niet meer mee en zit ook Britt Damveld nog zeker een paar wedstrijden in de lappenmand. Maar zoals gezegd zullen de overige speelsters er weer vol voor gaan en hopen weer in de win-modus te komen. Om 16.30 uur zal in de Tubberger sporthal het eerste fluitsignaal klinken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen