Eerste selectie De Tukkers nu onder leiding van Remco Weusthof

Foto: De Tukkers

De Tukkers 1 speelt het nieuwe seizoen in de 3e klasse A van de KNVB, na de groots gevierde kampioenstitel van afgelopen seizoen. De selectie staat nu onder leiding van de nieuw aangetrokken trainer/coach Remco Weusthof.

Voor hem zal het een eerste optreden zijn als oefenmeester bij de senioren nadat hij 5 jaar trainer/coach was bij TVC’28 A1. Hij is zeker geen onbekende bij De Tukkers, want hij speelde zelf 15 jaar lang in de hoofdmacht van de zwart-witten. Ook heeft hij een nieuwe technische staf geformeerd met aan zijn zijde zijn vroegere medespelers Berthil Meijer (tevens assistent-trainer) en Patrick Olthof. De medische verzorging is weer in handen van de fysiotherapeuten Sander Oude Nijhuis en Milou Hulshof, die tevens als verzorgster zal optreden. Als assistent scheidsrechter zal Bert Kreuwel weer de grensrechtersvlag ter hand nemen.

In de eerste selectie zijn een aantal mutaties gekomen door het vertrek van Sjoerd Visschedijk (contract bij topklasser HSC’21), keeper Ruud Hesselink (naar hoofdklasser Rigtersbleek), Mart Oude Nijeweeme (tijdelijk lager niveau vanwege stage) en Niels van de Weer (gestopt, lager niveau). Deze plekken zijn opgevuld door de 2e elftalspelers van afgelopen seizoen Wout van der Aa, Stijn Boswerger, John Koopman en Bart Wigger. Ook heeft Remco Weusthof 3 keepers aan zijn selectie toegevoegd, die de concurrentiestrijd mogen aangaan voor de vaste plek in het doel: Sander Kemperink, Daan Keupink en nieuwkomer Niels Luisman, die zich heeft aangemeld als nieuw lid, nadat hij enkele jaren geleden bij VV Bergentheim was gestopt vanwege werkzaamheden.

Mede vanwege die vele mutaties en verlies van sterkmakers, zal het zeker geen gemakkelijk seizoen worden op dit hogere niveau, maar men heeft het vertrouwen dat de ploeg nog wel rijp is voor deze 3e klasse.

De Tukkers 2

Het tweede elftal van De Tukkers speelt het nieuwe seizoen opnieuw in de reserve eerste klasse, na afgelopen seizoen net niet de promotie naar de reserve hoofdklasse te hebben bewerkstelligd in de nacompetitie. Dit seizoen zijn de verwachtingen over de prestaties, mede door de vele mutaties, wat minder hoog, maar de ambitieuze trainer/coach Peter Eidhof, zal er met zijn technische staf Wim Eidhof en Coen Lubbers, alles aan doen om niet in degradatieproblemen te komen en misschien nog wel voor een stuntje zorgen door wederom de nacompetitie te bereiken door een periodetitel.

De Tukkers 3

Het derde elftal speelt dit seizoen in de zeer moeilijke reserve tweede klasse, nadat ze vorig seizoen via de nacompetitie zijn gepromoveerd. Dit zal zeker een zeer moeilijk seizoen worden voor de nieuw aangetrokken trainer/coach Stefan Bakker uit Almelo. Mede met behulp van zijn technische staf Geurt Hendriksen en Sil Elferink, zal er alles aan gedaan worden om dit hoge niveau (praktisch allemaal tweede elftallen van gerenommeerde verenigingen in deze klasse) vast te houden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen