TVC 1 start seizoen met bezoekje aan Germania

Foto: Redactie

Nu het bekeravontuur voor de hoofdmacht van TVC’28 erop zit, wacht het serieuze werk in de reguliere competitie. Aanstaande zondag gaat de carrousel weer draaien.

TVC 1 komt uit in de 1e klasse Oost en begint het seizoen met een uitwedstrijd. Op sportpark Noord in Groesbeek heeft Germania de mouwen opgestroopt. Vorig seizoen degradeerden de groen-witten uit de hoofdklasse. De ploeg zal ongetwijfeld alles doen om het verloren terrein zo snel mogelijk terug te winnen. In het seizoen 2012-2013 stonden de teams ook al eens tegenover elkaar. Toen won TVC 1 in Groesbeek, maar ging Germania in Tubbergen met de winst aan de haal.

In de afgelopen seizoenen liepen de Tubbergenaren in de eerste competitiewedstrijd telkens tegen een nederlaag aan. Hopelijk verloopt de ouverture dit keer beter en zien de manschappen van trainer/coach Douwe Jansen kans om minimaal een punt mee te nemen naar Tubbergen. Zondag om 14.30 uur gaat de bal in Groesbeek rollen. De spelers- en supportersbus vertrekt om 11.30 uur vanaf de Sportlaan.

Een week later speelt TVC 1 de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Dan is Orion uit Nijmegen te gast op De Grote Moat.

TVC 2

Net als de hoofdmacht begint ook TVC 2 met een uitwedstrijd aan de competitie. In Hengelo is Achilles 2 de tegenstander. Om 11.00 uur stuurt trainer/coach Paul Oberjé zijn team het veld op. Een week later is Orion 2 in Tubbergen de tegenstander.

TVC 3

Het derde elftal van TVC’28 begint de competitie met een thuiswedstrijd. De mannen van trainer/coach Ad Steenbakker ontvangen Quick 4. Om 10.45 uur klinkt het beginsignaal.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen