Vasse 1 verliest van SC Overdinkel

Deze zondagmiddag stond de wedstrijd tegen Sportclub Overdinkel op het programma voor het eerste elftal van SV Vasse.

Len Veelers en Daan Haarhuis zijn naast John Nijhuis en Stefan Weersink geblesseerd en daardoor begon Han Damhuis in de basis. Vasse 1 begon goed aan de wedstrijd en kreeg al direct een goede kans maar Han Damhuis kwam net tekort. Het spel ging op en neer in de eerste helft en de ploegen leken met een gelijkspel de kleedkamer in te gaan maar pal voor rust kwam Overdinkel op een 0-1 voorsprong. Een bal over rechts werd strak voorgezet en binnengelopen door Dennis Stoffels, waardoor doelman Bolscher kansloos was.

In de 2e helft was Vasse 1 duidelijk de betere en kreeg het de beste kansen maar het ontbreekt nog altijd in de afronding en daarnaast zit een dosis geluk ook niet bepaald mee. Vasse hield de druk naar voren en probeerde het wel maar Overdinkel hield stand en mocht Yoerie klein Robbenaar zelfs in blessuretijd nog de 0-2 binnen schieten. Al met al een flinke domper voor de ploeg van trainer-coach Bert Stokkingreef.

Komende zondag staat er weer een uitwedstrijd op het programma, als wordt aangetreden bij SV Almelo. Op de wedstrijd van het vorig seizoen wordt niet graag teruggeblikt, want er werd destijds een kansloze 6-0 nederlaag geleden op het veld aan de Koedijk. Uit dat gegeven zal de ploeg van de na afloop van het lopende seizoen afscheid nemende trainer/coach Bert Stokkingreef al voldoende motivatie moeten halen voor een goed resultaat.