Berthil Jansen nieuwe voorzitter van HV Stevo

Zaterdag stond de jaarlijkse kaderavond van handbalvereniging Stevo gepland. Zoals elk jaar worden de vrijwilligers in het zonnetje gezet.

Ze begonnen om 19.00 uur met koffie/thee en een plak cake, waarna alle vrijwilligers in groepen werden gedeeld. Vervolgens ging men met deze groep de puzzeltocht fietsen. Eén van de opdrachten die de groepen uit moesten voeren was ‘vorm het woord Stevo met minimaal 5 mensen, zonder het het woord op te schrijven. De meest creatieve ideeën kwamen tevoorschijn. Het woord werd gevormd met bloemen, met materialen, met jassen etc.

Na deze fietstocht was het tijd voor een gezellig samenzijn. Alle groepen kwamen uiteindelijk bij het huis van de familie Booyink en dit was tevens de bestemming voor de rest van de avond. Rond de klok van 21.30 uur begon het officiële gedeelte. Rinie Bekhuis bedankte een aantal mensen die afscheid namen, waarna hij terugkeek op zijn voorzitterschap. Hij heeft op deze avond letterlijk en figuurlijk de hamer doorgegeven aan zijn opvolger Berthil Jansen. Hij overhandigde een houten hamer aan Berthil, die het voorzitterschap aanvaardde. Hij nam ook het woord over en omschreef Rinie als een betrokken man. Een man die het handbal in Geesteren een warm hart toedraagt, die altijd positief is over handbalvereniging Stevo en altijd betrokken is bij het reilen en zeilen van de club. Namens de vereniging werd een schilderij aangeboden aan Rinie met allerlei foto’s. Zo had elk team een foto gemaakt waarbij Rinie centraal stond.

De avond werd afgesloten met een heerlijk buffetje. De kaderleden kunnen terugkijken op een geslaagde avond.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen