Gerrit Bekke wint de allereerste kruisjasmarathon van TVC’28

Gerrit Bekke neemt de felicitaties en een envelop met inhoud in ontvangst
Gerrit Bekke neemt de felicitaties en een envelop met inhoud in ontvangst
Foto: Redactie

Het eerste marathon kruisjassen die vandaag bij voetbalvereniging TVC’28 werd gehouden, bleek een prooi voor Gerrit Bekke uit Tubbergen.

Naast het kaarten konden de goedgeluimde schare deelnemers zich te goed doen aan een uitgebreide barbecue. Deze aanwezigen waren zonder uitzondering bekende gezichten aangezien zij tevens de reguliere kruisjascompetitie, welke halfjaarlijks in de Tubbergse voetbalkantine wordt gehouden, bezoeken. Bekke was ditmaal allen te slim af, blijkens het totaal van 9.232 punten dat hij in 9 rondes scoorde. Hij werd op de hielen gezeten door Harry Beld, die 8.950 punten wist te verzamelen. Richard Geelen eindigde als derde met 8.865 punten. Johan Brokelman kwam niet verder dan 7.264 punten en kon zodoende met de poedelprijs naar huis.

Richard Geelen en Henk Lempersz spraken, namens de organisatie van deze kruisjasmarathon, bij het uitreiken van de prijzen meteen de wens uit om vaker een dergelijk gezellige seizoensafsluiter te houden. Het evenement krijgt dan ook zeker een vervolg.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen