Nicole Oude Luttikhuis per direct naar Duitse club

Foto: Nicole Oude Luttikhuis

Nicole Oude Luttikhuis, nog maar 18 lentes jong, draagt in het nieuwe seizoen het zwarte shirt van de Ladies in Back uit Aken (Duitsland) en zal als buitenaanvaller voor veel pressie en zoveel mogelijk punten gaan zorgen.

Ze is afkomstig van eredivisionist Eurosped TVT uit Almelo en gaat voor het eerst in een buitenlands team spelen. Ook in de Duitse competitie zal Nicole, één van Nederlands’ grootste talenten op volleybalgebied, op het allerhoogste landelijke niveau uit gaan komen.

Nicole is woonachtig in Harbrinkhoek en de 1,91 m grote aanvalster kan al terugkijken op de eerste optredens in het nationale team, tijdens het internationale toptoernooi in Montreux – enkele weken geleden. Ook werd ze afgelopen jaar genomineerd voor de Ingrid Visser prijs als Talent van het Jaar en eindigde daarin op een verdienstelijke tweede plaats.

Bij de Duitse club mag ze het rugnummer 10 gaan dragen. Na 3 jaar op het hoogste volleybalniveau in Nederland ziet ze uit naar de nieuwe uitdaging in Duitsland.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen