SVGT mikt op extra aanwas van jeugdleden

Het bestuur van de SVGT
Het bestuur van de SVGT
Foto: Redactie

Afgelopen voetbalseizoen konden leden van Supportersvereniging Gemeente Tubbergen (SVGT) zich al voor een relatief laag bedrag met bussen naar thuiswedstrijden van FC Twente laten vervoeren en dit zal komende jaargang niet anders zijn.

Om het busvervoer nog aantrekkelijker te maken voor leden t/m 15 jaar, heeft de SVGT een nieuw tarief in het leven geroepen. Voor slechts €50 kunnen zij een buskaart bemachtigen. Momenteel zijn er 32 jeugdige leden tot 16 jaar. Hiervan hebben er 10 een vast plekje in de bus en maken zij gebruik van deze aanbieding. Ook kan een vader of moeder, die in het gezelschap van 1 of meer kinderen reist, zich eerder inschrijven voor een busplek als hun kind met half tarief meereist.

Voor leden vanaf 16 jaar kost de buskaart €100 (net als voorgaande jaren). Deze kan aangevraagd worden via het invulformulier op www.svgt.nl.

Busreizen

Elke thuiswedstrijd rijd er één bus rechtstreeks vanuit Harbrinkhoek naar Enschede. Een tweede bus start in eerste instantie in Vasse en gaat dan via Geesteren en Tubbergen naar Enschede. Een derde bus start in Albergen en gaat dan via Fleringen naar Enschede.

Al naar gelang er leden uit andere dorpen mee willen en zich aanmelden voor een thuiswedstrijd, zal een bus ook via het dorp rijden waar het desbetreffende lid woont.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen