Fleringen 1 haalt uit tegen een zwakker Langeveen 1

Een half uur later dan gepland werd er afgetrapt op het zonnige sportpark van VC Fleringen. De heer Wippo uit Oldenzaal redde de middag. Hij kwam opdraven nadat de oorspronkelijke scheids om onduidelijke redenen niet ter tonele verscheen.

De wedstrijd leek te beginnen met een grote kans voor Dieuwe, maar de keeper van Fleringen 1 kwam ver uit de goal en maakte de aanval onschadelijk. In de 8e minuut was het de thuisploeg die op voorsprong kwam. Uit een voorzet belande de bal gelukkig voor de voeten van roodwitte. Zo’n 10 minuten later werd het ook nog 2-0. Het beloofde weer een lastige middag te worden voor de Langeveners…

In de 25e minuut kwam Langeveen 1 weer terug in de wedstrijd. Uit een voorzet van Simon was het Dieuwe die inkopte. De 2-1 was tevens de ruststand.

De tweede helft was typerend voor de situatie waarin Langeveen 1 zit. Al na 3 minuten lag de bal in het netje. Halverwege werd de bal in eigen doel gewerkt en moest Langeveen 1 ook nog een rode kaart incasseren. Eindstand 4-1.

Fleringen 1 is bezig aan een zeer goede reeks met 9 punten uit 3 wedstrijden.