HV Stevo 1 pakt de eerste seizoensoverwinning

Zaterdagavond stond de derde wedstrijd van het seizoen 2016-2017 op het programma voor het eerste damesteam van handbalvereniging Stevo tegen Hurry Up uit Zwartemeer. Een speler uit Geesteren doet verslag.

“De vorige 2 wedstrijden werden helaas verloren, dus waren we erop gebrand om deze punten te pakken. We begonnen de wedstrijd sterk en kwamen op een mooie voorsprong. We hebben veel mooie aanvallen laten zien en de verdediging zat goed dicht. De ruststand was dan ook 15-6 in ons voordeel. In de rust werden er nog een aantal verbeterpunten besproken. Het was vooral zaak om zo door te gaan.

“De tweede helft liep echter wat minder goed. Door dingen uit te proberen die niet helemaal goed uitpakten, raakten we uit ons spel. We gingen kansen missen en hier maakte Hurry Up dankbaar gebruik van. De stand kwam redelijk dichtbij elkaar en het werd nog spannend. We moesten ons hoofd er bij houden. Gelukkig wisten we nog een paar doelpunten te maken en konden we de wedstrijd uitspelen. Dit resulteerde dan ook in een mooie overwinning van 30-25.”

“Volgend weekend zijn we vrij in verband met de herfstvakantie en op 29 oktober zullen we om 19.30 uur spelen in sporthal ’t Wooldrik in Borne tegen Zenderen Vooruit 1.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen