Ledenvergadering TVC’28 in het teken van jubilarissen en huldigingen

De algemene ledenvergadering van TVC’28 stond afgelopen maandag na de pauze geheel in het tekenen van de huldiging van jubilarissen en de benoeming van ereleden en leden van verdienste.

Voorzitter Hans Hofsté opende de vergadering met een terugblik op het afgelopen seizoen, waarbij hij een toelichting gaf op de speerpunten van het bestuur: de stabilisatie van het ledenaantal (900) vooral door de toename van het aantal vrouwelijke leden, de duurzaamheid door verlenging van het onderhoudscontract van de velden met Groot Groener en de aanleg van een tweede kunstgrasveld.

Penningmeester Theo Wildemors gaf voor de laatste keer een toelichting op de financiële toestand van de vereniging, waarbij hij aangaf dat de vereniging er financieel gezond voorstaat en er een goede basis is voor de investeringen, iets waarvoor de leden in een bijzondere ledenvergadering al het mandaat hebben gegeven. Rolf Dijkkamp sprak namens de technische commissie, waarbij hij zijn zorg uitsprak met betrekking tot het tekort aan scheidsrechters bij de seniorenteams. Daarnaast gaf hij aan dat het moeilijk was om kader te vinden bij de lagere jeugdteams. Paul Olde Dubbelink gaf een korte toelichting op de nieuwe opzet van de KNVB voor het pupillenvoetbal tot jeugd onder 12.

Namens stichting De Grote Moat meldde voorzitter Rudy Bekhuis dat met de aanleg van het tweede kunstgrasveld zal worden gewacht tot na de uitslag van het onderzoek door het RIVM. Uitgangspunt hierbij is dat een lid van de club gezond moet kunnen sporten op de velden van TVC’28.

Theo Wildemors was aftredend penningmeester en zal worden opgevolgd door Bart Geerink. Secretaris Robbert Eeman is herbenoemd, evenals voorzitter Hans Hofsté.

Huldigingen

Na de pauze werden verschillende leden in het zonnetje gezet

  • 25 jaar lid: Bart Wessels, Niels Reinds, Gerard Hoek, Erik Huiskes en Frans Hendriksen
  • 40 jaar lid: Eric Werger
  • 60 jaar lid: Jan Fortkamp

Frans Hendriksen werd door de voorzitter nog speciaal bedankt voor zijn grote verdienste voor TVC’28 als lid van de sponsorcommissie, waarbij werd vermeld dat hij zeker een bedrag met zes nullen als sponsorgeld voor TVC’28 heeft binnengehaald. Daarnaast heeft hij de afgelopen jaren de PR voor TVC’28 verzorgd. Als leden van verdienste (minimaal 25 jaar actief als vrijwilliger) werden benoemd:  Rudy Bekhuis, Harrie Oude Luttikhuis, John Kamphuis, Henk van den Heuvel en Jos Horst. De voorzitter meldde nog dat deze leden tezamen 200 jaar lid zijn.

Er werd vervolgens uitgebreid stilgestaan bij het afscheid van Theo Wildemors als penningmeester van de vereniging, een functie die hij 22 jaar heeft vervuld. Bijzonder is dat hij ook bij STEVO de penningen heeft beheerd. Voor zijn grote verdienste voor de vereniging werd hij voorgedragen om hem te benoemen tot erelid van TVC’28. Tot zijn grote verrassing werd ook voorzitter Hans Hofsté voorgedragen als erelid, omdat hij reeds 31 jaar kaderlid is, jarenlang de activiteiten van de vereniging heeft aangestuurd en hij altijd blijk heeft gegeven van een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Beide voordrachten werden door de leden met luid applaus goedgekeurd. Theo Wildemors is nu wellicht de enige die erelid is van zowel TVC’28 en STEVO.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen