Jolly Jumpers 1 met een goed gevoel de winterstop in

Woensdagavond, bekeravond. Katwijk kwam op bezoek in Tubbergen. Een ploeg die vierde staat in de dames eredivisie, als tegenstander van het eerste damesteam van Jolly Jumpers.

De start om 20.30 uur begon van beide kanten fel. Het spel van Katwijk was snel, maar de dames van Jolly Jumpers 1 blijken goed tegenstand te kunnen bieden. Er werden goede aanvallen gespeeld en in de defence ook goed gecommuniceerd.

In het tweede kwart werd er een time-out genomen door de trainer/coach van Katwijk. Jolly Jumpers 1 stond toen voor, maar helaas sprintte op dat moment Katwijk weg en werd de kleedkamer opgezocht met een stand van 25-37.

Na rust proberen de dames uit Tubbergen het goede spel door te zetten. Er werd als een team gespeeld, al gaat het spel wat sneller dan in de promotiedivisie. Mooie aanvallen werden té gehaast afgemaakt i.t.t. bij de dames uit Katwijk. Zij wisten het netje goed te vinden (en raken). Jolly Jumpers 1 bleef echter knokken als team en iedereen heeft haar steentje bij kunnen dragen.

Jolly Jumpers 1 verliest de wedstrijd, maar heeft in de eerste helft laten zien goed tegenstand te kunnen bieden. De trainers/coaches Richard Steggink en Janine Vissia zijn tevreden en de dames zelf gaan met een goed gevoel de winterstop in.