Nieuwe trainer van HV Stevo welkom geheten in Geesteren

Berthil Jansen en André Biemans
Berthil Jansen en André Biemans
Foto: Clemens Brughuis

Volgend seizoen zal het eerste team van handbalvereniging Stevo onder leiding staan van André Biemans, afkomstig van HV Holten en heeft de nodige jaren ervaring.

Naast het coachen en trainen van het vlaggenschip zal Biemans ook de jeugd van de club uit Geesteren gaan trainen. Voorts gaat hij een belangrijke rol spelen in het begeleiden en trainen van nieuwe jeugdtrainers. Zodoende wil Stevo investeren in de continuïteit van de vereniging.

Kennismaking

De komende periode zal voor de nieuwbakken leidsman in het teken staan van het leren kennen van zowel de vereniging als de diverse teams. Waar mogelijk en te combineren met zijn huidige taken bij HV Holten zal hij al wat wedstrijden gaan bezoeken.

Direct na afloop van het huidige seizoen neemt Biemans de taken over van de huidige trainers Louis Degen (dames 1 en de A-jeugd) en Theo van der Aa (B- en C-jeugd).

Welkom

Het bestuur heet André Biemans van harte welkom en is erg blij met zijn komst. “Wij willen de heren Degen en Van der Aa bedanken voor hun inzet in de afgelopen jaren en wensen beide veel succes bij hun nieuwe uitdagingen”, vervolgt voorzitter Berthil Jansen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen