HV Stevo 1 wint slotwedstrijd in de laatste secondes

Afgelopen zaterdagavond stond de laatste thuiswedstrijd van het eerste team van handbalvereniging Stevo op het programma in Geesteren. Een speelster doet verslag van de wedstrijd tegen DSVD 2.

“We waren er op gebrand om deze punten in eigen huis te houden. We begonnen goed, verdediging stond sterk en in de aanval veel gecreëerd, helaas waren we in de afronding slordig waardoor we veel kansen hebben gemist. De rust gingen we in met een 9-11 achterstand.”

“Na een goede bespreking in de rust begonnen we de tweede helft beter. De kansen werden beter afgerond, maar ook DSVD maakte doelpunten waardoor we de hele wedstrijd gelijk op gingen. In de laatste 10 seconden maakten wij nog een doelpunt waardoor de eindstand 21-20 werd. We blijven ook volgend jaar weer handballen in de hoofdklasse.”

“Na de wedstrijd werd er afscheid genomen van de trainer Louis Degen. Langs deze weg nogmaals bedankt en veel succes bij Combinatie’64 uit Losser. Er werd tevens afscheid genomen van Eline Lansink en heel veel succes gewenst bij Kwiek Raalte. Ook Ilona Lansink bedankt voor de goede begeleiding.”

“Ook willen we alle supporters bedanken voor de goede support en tot volgend seizoen en wie weet tussendoor in de Bartelscup en oefenwedstrijden.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen