Jolly Jumpers 1 wint belangrijke wedstrijd richting Final Four

Vandaag stond de wedstrijd tegen Cangeroes in Utrecht op de planning voor het eerste team van basketbalvereniging Jolly Jumpers.

Het was een belangrijke wedstrijd richting de Final Four, aangezien Cangeroes vierde staan in de competitie en nog ongeslagen waren na de winterstop.

Het eerste kwart begon fel van beide kanten. Het ging gelijk op waardoor de teams het tweede kwart in gingen met een gelijke stand van 18-18.

De dames uit Tubbergen zetten een tandje bij, wat resulteerde in mooie scores en goede stops in de defense. Hierdoor wisten ze een kleine voorsprong te pakken. De stand in de rust was 30-39.

Jolly Jumpers 1 kwam na rust scherp uit de startblokken en maakte een flinke run. Cangeroes kwam niet mee in het snelle tempo van de dames in het rood. De stand na het 3e kwart was 36-63!

Gelukkig wist Jolly Jumpers 1 deze goede lijn door te trekken tot het einde van de wedstrijd. Helaas werd de wedstrijd niet mooi afgesloten in verband met een vervelende blessure bij de tegenpartij. Desondanks keren de Tubbergse dames met een goed gevoel en de punten op zak terug naar het thuisfront. Eindstand 44-72.

De volgende wedstrijd is op 7 april om 19.00 uur in de Burgermeester Verdegaalhal in Tubbergen.