Bliksem en onweer gooien roet door periodetitel STEVO 1

Het eerste elftal van STEVO kwam zondagmiddag 1 doelpunt tekort om de derde periodetitel in de wacht te slepen.

Het werd 2-2 tegen NEC, na een 2-0 achterstand bij rust. STEVO 1 moest winnen van NEC. Na een tamme eerste helft en de genoemde achterstand, tapte de ploeg uit Geesteren in de tweede helft uit een ander vaatje en gooide alles in de strijd wat het nog in zich had – niet tevergeefs. Eerst maakte Ingmar Reinerink fraai met het hoofd de aansluitingstreffer uit een corner van Stijn Harmelink. En diezelfde Stijn Harmelink schoot even later een vrije trap ineens binnen.

Met nog een kwartier te gaan deed NEC het inmiddels dun door de broek. Tegen het fysieke geweld wat STEVO 1 in de strijd gooide hadden ze geen passend antwoord klaar. Voetballend was NEC deze middag de betere, maar het karakter in de ploeg kwam toch weer van de kant van STEVO 1.

Het was jammer dat de wedstrijd met nog 5 minuten op de klok onderbroken werd door bliksem en onweer. STEVO 1 zat juist in het goede ritme en eigenlijk was het wachten op het genadeschot. Na een onderbreking van een half uur werd er verder gespeeld en kreeg STEVO 1 nog wel een goede kans, maar de winnende treffer bleef uit en zodoende greep NEC de derde periode.

Voor STEVO 1 is het seizoen nu voorbij. Het blijft eersteklasser en mag genieten van een welverdiende vakantie.