Eerste verliespunten voor HV Stevo 1

Zaterdagavond stond de uitwedstrijd tegen DSVD 2 op het programma voor het eerste damesteam van handbalvereniging Stevo.

Helaas konden twee basisspeelsters vanwege blessures niet meedoen.

Omdat ze alle wedstrijden nog gewonnen hebben, waren de dames van HV Stevo erg gedreven om deze wedstrijd eveneens winnend af te sluiten. Toch begonnen ze de wedstrijd niet zo sterk. Er gingen veel aanvallen mis, mede doordat DSVD met hars speelde en de ploeg uit Geesteren aan de bal moesten wennen. Al snel kwamen de dames van Stevo 1 op achterstand en gingen ze de rust in met een 16-6 voorsprong voor DSVD.

In de rust hadden de dames van Stevo 1 afgesproken het verschil wat kleiner te maken. Dit lukte helaas niet. Door veel fouten in de aanval en veel break-outs, werd het verschil alleen maar groter. Ook ging een speelster halverwege de tweede helft met een knieblessure het veld uit. De eindstand viel met 34-13 in voordeel van DSVD uit.

Zaterdagavond spelen de Geesterse dames tegen Borger.