Trainerscarrousel bij volleybalvereniging Krekkers

Foto: CC0

Het seizoen 2018-2019 is nog in volle gang, maar de technische commissie van volleybalvereniging de Krekkers uit Harbrinkhoek is alweer druk bezig met het nieuwe seizoen.

Doorgaan met de huidige trainers of op zoek naar een nieuwe trainer? Het is ieder jaar weer één van de vele uitdagingen voor de TC-leden. Bij een aantal teams is de bezetting inmiddels rond.

Gertjan ter Harmsel is reeds twee seizoenen trainer/coach bij het eerste damesteam en hij heeft toegezegd ook volgend seizoen de hoofdmacht te blijven trainen en coachen. Ook assistent-trainer/coach Anouk van der Wal en manager Govert Homburg gaan niet weg.

Jeroen Sanders heeft bijna zijn eerste seizoen bij Krekkers erop zitten bij het tweede damesteam en meisjes B1. Ook hij blijft volgend jaar beide teams trainen en coachen.

Dennis Funke, oud-trainer van de ‘second best’ en afgelopen seizoen trainer van het derde damesteam blijft in het seizoen 2019-2020 aan diezelfde ploeg verbonden.

Bij de meiden van C1 zal Paula Lenferink het team van de nodige coaching en oefenstof blijven voorzien.

De overige teams bij de Harbrinkhoekse volleybalclub moeten volgend seizoen nog voorzien worden van trainers en/of coaches. Daarover zullen diverse gesprekken gevoerd gaan worden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen