HV STEVO organiseert demowedstrijd rolstoelhandbal

Foto:

Een aantal maanden geleden is er bij handbalvereniging STEVO het idee ontstaan om een demonstratie wedstrijd te regelen op het gebied van rolstoelhandbal. In het begin was er het plan om dit combineren met een actie voor Spieren voor Spieren, maar wegens omstandigheden hebben ze dit moeten annuleren.

Het hoogste damesteam van HV Stevo zal in rolstoelen plaatsnemen om zo de demonstratiewedstrijd te spelen.
Na vele contacten met het NHV en Ada Stam, zelf jarenlang handbalkeepster op hoog niveau en nu al een aantal jaren rolstoelgebruikster, heeft de Geesterse club op 25 oktober om 14.00 uur een wedstrijd gepland in sporthal De Ransuil te Geesteren. Ada Stam komt met een rolstoelhandbalteam uit Castricum, CSV, om een wedstrijd te spelen tegen het eerste team van HV STEVO.
De wedstrijd van CSV-HV Stevo is de start van de promotietour door heel Nederland. Tijdens deze promotietour door (het oosten van) het land wordt geprobeerd om rolstoelhandbal meer op de kaart te zetten. Voor meer informatie over deze promotietour zie www.handbal.nl.
Tijdens deze dag worden er ook clinics georganiseerd voor de jeugd van HV STEVO. De vereniging wil iedereen uitnodigen voor dit evenement en de deelnemers alvast heel veel plezier en succes wensen op deze spannende, maar ook leuke dag.
schermafdruk-2014-10-16-11
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen