Opbrengst levende kerststal Harbrinkhoek naar De Zonnebloem

Foto:

In de kerk te Mariaparochie wordt dit jaar voor de 34e keer een levende kerststal georganiseerd door KPJ Harbrinkhoek. Deze keer gaat de opbrengst naar De Zonnebloem.

De leden van de KPJ zullen er ook dit jaar weer voor zorgen dat de kerk met kerstmis weer mooi is aangekleed, met onder andere een echte kerststal met daarin levende dieren waaronder een kameel, os, ezel en een echt kerstkindje. De rollen van Jozef, Maria, Herders, Koningen en Engelen zullen door de leden zelf worden gespeeld. Daarnaast staan er wel 300 kerstbomen in de kerk. Verder kunnen bezoekers kosteloos een warm bakje chocolademelk nuttigen met uiteraard een koekje van de Kerstman. Op 2e kerstdag brengt het fantastische cantabilé koor uit Mariaparochie/Harbrinkhoek haar kerstliederen ten gehore.
Net zoals vorige jaren komt een deel van de opbrengst ten goede aan het goede doel. “Dit jaar gaan onze gedachten uit naar De Zonnebloem, mede omdat we oude en zieke mensen een leuk uitstapje met de bus willen bezorgen”, zo laat KPJ Harbrinkhoek weten.
De levende kerststal is Eerste en Tweede Kerstdag geopend vanaf 15.00 tot 18.00 uur. Het geheel is te bezichtigen in de parochiële kerk te Mariaparochie. De entree is gratis, maar een vrije gift ten behoeve van het goede doel wordt natuurlijk wel op prijs gesteld.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen