Noabermarkt lyrisch over laatste editie

Foto:

Zo tevreden als nu hebben de deelnemers van de Noabermarkt nog niet vaak gekeken, hoewel ze nooit te klagen hebben over belangstelling. “Zoveel publiek, zoveel enthousiasme: wat een fantastische markt.”Het was even puzzelen voordat de markt kon beginnen. De Noabermarkt moest namelijk zo worden ingericht dat ook de koetsen van de Tubbergse Eschrit genoeg ruimte op het Raadhuisplein hadden. “Toen alles een keer stond, kon het beginnen”, aldus Richard Blokhuis namens de deelnemers van de Noabermarkt. “Het plein stroomde vol, er klonk muziek, er was gezelligheid en er werd volop gewinkeld op de markt. Toen het defilĂ© begon, bleek hoe goed de 2 evenementen bij elkaar passen. Een perfecte combinatie.”

Het was dan ook een mooi gezicht: duizenden mensen bekeken de lange stoet van historische koetsen en hun passagiers die een route volgde langs de kramen met plattelandsproducten. “Een heel geslaagde dag die tot stand kon komen dankzij de samenwerking tussen gemeente, Tubbergse Eschrit en Noabermarkt. Iets was we graag zouden herhalen”, besluit Blokhuis.

p1010836

De volgende Noabermarkt in Tubbergen is op zondag 7 september. Dat is namelijk de eerste zondag van de maand. In augustus is er dus geen Noabermarkt meer in Tubbergen. Die markt was een week vervroegd om samen met de Eschrit gehouden te kunnen worden.

In Denekamp wordt op zondag 10 augustus een Noabermarkt gehouden.

Op www.noabermarkt.nl is alle informatie te vinden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen