Winnaars van 50.000e RegioBank Zilvervloot-actie bekend

Foto: Deterink Bank Verzekeringen Hypotheken

Loet Kamphuis en Zoë Lucas winnen de 50.000e RegioBank Zilvervloot-actie van Deterink Bank Verzekeringen Hypotheken/RegioBank uit Tubbergen.

Sinds de herintroductie van Zilvervloot Sparen eind 2012, openden 50.000 jonge klanten deze spaarrekening bij RegioBank. Om dit te vieren organiseerde de bank een wedstrijd. Bij Deterink Bank Verzekeringen Hypotheken/RegioBank Tubbergen tekende Loet Kamphuis uit Vasse de mooiste kleurplaat en maakte Zoë Lucas uit Tubbergen de beste slagzin. Hiermee hebben ze beiden een mooie prijs verdiend.

Simone Zekhuis van RegioBank Tubbergen: “Loet Kamphuis heeft bij ons de mooiste kleurplaat ingeleverd en we vonden de slagzin ‘Als ik in het geld zou zwemmen, dan zou ik willen dat de RegioBank het voor mij telt!’ van Zoë Lucas de beste van alle inzendingen. Loet en Zoë hebben bij ons op kantoor een mooie prijs gekregen.”

Uitgebreide actie

In totaal deden 225 kantoren in heel Nederland aan deze actie mee. Alle Zilvervlootspaarders tussen de 4 en 10 jaar kregen een feestelijke brief met kleurplaat. De leeftijdscategorie 11 t/m 14 werd uitgedaagd om de beste slagzin te maken.

Bij dit jeugdspaarproduct ontvangen spaarders naast de jaarlijkse rente een premie van maximaal 10 procent. Veel ouders kennen de Zilvervloot  nog uit hun eigen jeugd. Zilvervloot Sparen was vanaf 1958 enorm populair tot de overheid in 1992 de regeling stopte. Uit onderzoek van MoneyView (juni 2015) bleek Zilvervloot Sparen de beste keuze bij een spaardoel van €20.000 euro in 13 jaar.

Over de RegioBank

Het bestaan van de RegioBank is gebouwd op vertrouwen, respect en recht doen aan ieders belangen. ‘Regio’ staat voor persoonlijk, in de buurt, nuchter en direct. ‘Bank’ staat voor solide en betrouwbaar. RegioBank kiest ervoor om te bankieren zoals het bedoeld is.

Met meer dan 500 adviseurs door heel Nederland zorgt de bank voor fysieke aanwezigheid in de buurt. Met de klant centraal en met eenvoudige en heldere uitleg over producten, in combinatie met goede tarieven.

RegioBank is onderdeel van SNS Bank NV, heeft een eigen vergunning van De Nederlandsche Bank en valt onder het depositogarantiestelsel en beleggerscompensatiestelsel. Het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen