Extra informatieavonden over glasvezel-pakketten

Foto: Onbekend

Hoewel er al enkele algemene bijeenkomsten zijn geweest waarbij mensen informatie kregen over de aanleg van glasvezel in het buitengebied van de gemeente Tubbergen, blijken er nog veel vragen te bestaan. EP:Eppink speelt hierop in door de winkel vaker ’s avonds open te hebben voor persoonlijk advies.

“Wij zijn al door veel mensen benaderd en bezocht i.v.m. de verschillende pakketten die er zijn. Aangezien wij volledig onafhankelijk zijn van de aanbieders, kunnen we voor iedereen de juiste aanbieder – met natuurlijk een bijbehorend pakket – adviseren”, legt eigenaar René Eppink van EP:Eppink uit.

’s Avonds op afspraak open

Door de vele aanvragen omtrent de glasvezel-pakketten is EP:Eppink vanaf vandaag iedere dinsdag, woensdag en donderdagavond tot 21.00 uur ’s avonds op afspraak geopend. René: “Alle 5 aanbieders hebben ieder een ander pakket en extra informatie is dan ook zeker geen overbodige luxe. Ook is  elke situatie bij mensen thuis of bij bedrijven compleet anders dan elders. Zo is bij de één een pakket van Caiway beter, voor de ander pakt bijvoorbeeld Solcon juist weer beter uit. Of nog een andere aanbieder natuurlijk, dat kan ook. Wij delen onze jarenlange ervaring graag en stellen samen met de mensen het juiste pakket voor hen samen. Dit is bovendien geheel vrijblijvend en gratis.”

Over de vraag of glasvezel überhaupt wel de toekomst heeft, kan René kort zijn. “Dat is inderdaad zo, 100% zeker. Denk maar eens aan alle nieuwe apparaten die met internet verbonden zijn. Ook de nieuwste tv-schermen vragen meer data en vergeet bovendien de zorg op afstand niet, iets waarmee men vroeg of laat te maken krijgt. Snel dataverkeer wordt dus steeds belangrijker en dan is glasvezel de beste oplossing.”

Win een smart-tv

Onder alle aanmeldingen voor een persoonlijke afspraak bij EP:Eppink wordt een smart-tv verloot. De aanmelding kunt u doen via www.epeppink.nl of via het aanmeldformulier in de winkel aan de Grotestraat 44a in Tubbergen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen