Feestelijk afscheid voor 3 Canisianen

Foto: Canisius

Het was de bedoeling om ze letterlijk uit te zwaaien van het sportveld bij Canisius, maar door de erbarmelijke weersomstandigheden kon de geplande ballonvaart helaas niet doorgaan.

Desalniettemin kregen Gerrit Lansink, Marianne van Wegen en René Oude Alink een feestelijk afscheid aangeboden van de personeelsklankbordgroep.

Nadat het trio gisteren eerst door de feestbus van het Oldenzaalse Stroat thuis waren opgehaald, werden ze tegen de klok van 16.30 uur op het sportveld aan de Huyerenseweg door vele collega’s opgewacht. De 3 aankomende pensionado’s kregen vervolgens een cheque (ballonvaart) aangeboden, beschikbaar gesteld door Asito. Ook werd een spandoek uitgerold: “Met Canisius varen – de ‘hoogte’ in, bedankt – geniet – start van een nieuw begin.”

Samen 120 jaar onderwijservaring

Gerrit, Marianne en René waren elk zeker 40 jaar aan Canisius verbonden.

Gerrit Lansink was maar liefst 40 jaar als muziekdocent aan de Tubbergse vestiging werkzaam, Marian van Weegen eenzelfde periode als docente wiskunde en levensbeschouwing. René Oude Alink begon ooit als docent LO aan de destijds Dr. Schaepmanmavo en heeft nu als locatiedirecteur zijn onderwijscarrière beëindigd. Daarmee komt een eind aan maar liefst 120 jaar onderwijservaring.

Ook langs deze weg wenst Canisius deze collega’s een welverdiend pensioen toe!DSC_0149

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen