Meeste geld Rabo Projectenfonds naar initiatieven in gemeente Tubbergen

Foto: Freek van den Bergh

De leden van Rabobank Noord en West Twente hebben weer hun stem laten gelden. Eind november en begin december van vorig jaar werden bijna 1.000 stemmen uitgebracht op de projecten die waren ingediend bij het Rabo Projectenfonds.

In totaal wordt er maar liefst €180.500 uitgekeerd aan 63 lokale projecten, waarvan maar liefst 22 uit de gemeente Tubbergen. Het gaat hierbij om een totaalbedrag van €74.000, waaronder 10 projecten die elk €5.000 ontvangen.

Volgende week vinden de cheque-uitreikingen plaats. De desbetreffende verenigingen en stichtingen zijn hiervoor uitgenodigd.

Doel van het Rabo Projectenfonds

Jaarlijks stort Rabobank Noord en West Twente een deel van haar winst in het Rabo Projectenfonds. Vanuit dit fonds ondersteunen zij lokale projecten gelinkt aan de thema’s duurzaamheid, economische vitaliteit of leefbaarheid. Met het Rabo Projectenfonds wil de bank bijdragen aan blijvende verbeteringen in de leefomgeving van hun klanten en leden.

Projectenfonds 2016

Heeft uw vereniging/stichting/club ook een project dat wel financiële steun kan gebruiken? Doe dan een aanvraag voor het Rabo Projectenfonds 2016. Binnenkort maakt Rabobank Noord en West Twente bekend voor welke datum een aanvraag binnen moet zijn.

Het overzicht met de bedragen die de verenigingen en stichtingen krijgen:Schermafdruk 2016-01-04 12.05.36

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen