Inwoners van Geesteren mogen afdelingen Erve Mensman een naam geven

Erve Mensman in Geesteren vanuit de lucht bezien
Erve Mensman in Geesteren vanuit de lucht bezien
Foto: Drone Geesteren

Dorpsbelang Geesteren roept inwoners op om mee te denken over passende namen voor enkele ruimtes in woon-zorgcomplex Erve Mensman, dat de voltooiing nadert.

De bouw van het woonzorg-complex Erve Mensman aan de Denekamperweg te Geesteren is in volle gang en onlangs werd het hoogste punt bereikt. In totaal komen er in het gebouw, eigendom van TriviumMeulenbeltzorg (TMZ), 48 wooneenheden. Op de begane grond worden 32 appartementen gerealiseerd voor bewoners die psychogeriatrische zorg behoeven, op de eerste en tweede verdieping elk 8 appartementen voor bewoners die vanwege lichamelijke beperkingen niet meer thuis kunnen wonen.

Het is de verwachting dat Erve Mensman in april 2017 zal worden opgeleverd. Het moment van ingebruikname zal dan niet lang meer op zich laten wachten. Voor de 2 afdelingen, de 4 huiskamers van de psychogeriatrie en het restaurant is TMZ op zoek naar namen die goed passen bij de locatie en het dorp Geesteren. Reden voor Dorpsbelang Geesteren de inwoners aan te sporen om eens creatief na te denken over zulke benamingen en deze aan hen door te geven. Dat kan via dit formulier (PDF).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen