Rabobank nomineert 10 maatschappelijke projecten

Foto: Rabobank

Een grasmaaier in Albergen, een trekker in Langeveen, elektronische wildredders in Tubbergen. Voor elk wel wat wils, als men stemmen wil op een favoriet project met maatschappelijk weerslag.

Rabobank Noord en West Twente heeft in totaal 10 projecten uit de gemeente Tubbergen genomineerd voor een donatie uit haar projectenfonds. De aanvragen zijn zeer divers, maar betreffen haast zonder uitzondering tastbare middelen. Zo wil voetbalclub STEVO in Geesteren graag wat dug-outs langs de velden gaan vervangen, buurtkamer de Noaber in Harbrinkhoek hoopt windschermen te plaatsen en stichting JP van den Bent is in de race om voor hun locatie in Albergen een tovertafel aan te schaffen waarmee bewoners en logeerkinderen met een beperking actief kunnen zijn.

Stemmen is eenvoudig, maar kan alleen als men lid is van de bank. Het totaal aantal stemmen bepaalt uiteindelijk de hoogte van de bijdrage die de Rabobank ter beschikking stelt. Het is nog mogelijk om t/m donderdag 17 november 2016 een stem uit te brengen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen