Hilariteit onder Cantare-leden bij fotospel met ‘nieuwe’ ouders

Het jaarlijkse St. Caeciliafeest van het koor Cantare uit Geesteren viel weer erg in de smaak. Afgelopen zaterdag kwamen hiervoor de leden bijeen.

Na de gezongen woord-, en communieviering in de Pancratiuskerk werd de avond voortgezet bij Zaal Kottink. Tijdens de feestavond werden verschillende koorleden in het zonnetje gezet voor hun extra werkzaamheden die zij verrichten tijdens de repetities en vieringen. José Wesselink-Oude Avenhuis, dirigent van Cantare, ontving voor haar geweldige inzet een bos bloemen van het koor.

Extra aandacht was er voor de 25 jarige jubilaris Diny Kreuwel-Koppelman. Ze is haar zangcarrière begonnen bij het dames- en herenkoor, wat later is overgegaan in het koor Cantare. Door de voorzitter van het koor, Leo Stamsnieder, werd Diny lovend toegesproken. Ze is altijd aanwezig op de repetities en bij de vele vieringen. Tot nu toe heeft zij zo’n 1500 keer haar talent ingezet voor de geloofsgemeenschap van Geesteren; een bijzondere prestatie en van de andere koorleden kreeg Diny een kaars en bloemen. Daarnaast ontving zij de zilveren speld van de locatieraad.

‘Nieuwe ouders’

Aloys Heerdink had een geweldig fotospel bedacht: zoek bij de pasfoto van het koorlid de trouwfoto van haar/zijn ouders. Een heel gepuzzel zo bleek. Het fotospel bracht vele fantastische verhalen naar voren. Hier en daar kregen koorleden, hetzij tijdelijk en tot hilariteit van de aanwezigen, nieuwe ouders toegewezen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen