Høkkerstfeest verhuist naar Spalink en hardstylefeest Infinity naar Bays

Foto: Høkkerstfeest

Het muziekfestival Azelo Arena heeft 2 onderdelen geannuleerd en 2 andere verhuizen juist naar locaties binnen de gemeente Tubbergen: Høkkerstfeest naar Spalink in Geesteren en hardstylefeest Infinity naar Bays in Reutum.

Stefan Kötter van discotheek Bays in Reutum heeft inmiddels zijn personeel voor komende vrijdag al gemobiliseerd. “Het is mij is niet precies bekend waarom het hele feest in Azelo niet doorgaat, maar op deze manier is een deel van het festival gered en dat is mooi voor een organisatie die er al veel werk in heeft verzet. Voor hun is het natuurlijk vervelend dat het zo loopt, maar ze doen er alles aan om zo min mogelijk mensen teleur te stellen. De hele line-up staat al en de ticketverkoop doet die organisatie ook helemaal zelf. Wij hoeven alleen voor onderdak en natuurlijk de nodige bemensing te zorgen.”

Er rijden pendelbussen tussen verschillende plaatsen en Reutum, laat de organisatie weten. In het buurtschap Azelo bij Borne is er ook een opstapplaats, omdat er uit die omgeving al veel mensen toegangskaartjes hebben gekocht.

Høkkerstfeest

Hakken & Høken, dat op 17 december de afsluiting zou vormen voor het muziekevenement in Azelo, heeft onderdak gevonden bij zaal Spalink in Geesteren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen