Dynamo 1 start met thuiswedstrijd

Foto: Redactie

Het eerste team van Dynamo Tubbergen start vandaag de competitie met een thuiswedstrijd. En dat is meteen een heel mooi affiche, want het tweede team van ‘buurvrouwen’ Set-Up’65 uit Ootmarsum komen op bezoek.

Dynamo 1 treed in bijna dezelfde samenstelling aan als in het seizoen 2015-2016. Anouk Voshaar (gestopt) en Ruth Eppink (i.v.m. studie naar Dynamo dames 2) hebben het team verlaten en daar zijn Jorieke Loohuis en Wies Bekhuis voor in de plaats gekomen. Kortom, een mooi mix van ervarenheid en jong enthousiasme. Zo kan Mareille Huiskes de jonge, talentvolle Wies Bekhuis (nog B-speelster) op het gebied van spelverdelen de kneepjes van het vak leren.

Ook op de passer-loper positie lopen Isa Geuke en Mazu de Ridder al even mee. Aangevuld met de jongelingen Lieke Mensink en Birthe Oosterhuis maakt dat trainer/coach Johan Booijink veel keuze heeft op deze positie. Op de mid-positie bleven Elisa Kalisvaart, Jilke Rikhof en Manon Steggink staan. Jorieke Loohuis neemt de diagonaal-positie voor haar rekening. En tot slot zal Anouk Boerrigter weer als libero in het veld staan.

Na een goede voorbereiding mag de Tubberger hoofdmacht vandaag dan echt aan de bak. In Set’Up’65 hebben zij een zware eerste tegenstander. Vorig seizoen zijn de Ootmarsumse reserves met overmacht kampioen geworden van de tweede divisie en de verwachting is dat dit team zich moeiteloos zal handhaven in de eerste divisie. Om 16.30 uur zal de eerste bal geslagen worden en zal er meer duidelijk worden waar beide teams op dit moment staan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen