Anette Gunneman viert zilveren jubileum als handbalscheids

Tijdens de laatste wedstrijd van HV STEVO 1 werden de schijnwerpers op Anette Gunneman gericht, die met haar hele familie uitgenodigd was. Niet wetende wat er te doen was, werd ze opgewacht door het voltallige bestuur. In de spreekkamer werden zij van harte welkom geheten door de voorzitter Rinie Bekhuis en verteld wat de bedoeling was. Langzaam maar zeker schoven steeds meer mensen aan waaronder Ans Mekenkamp Klaasen (jarenlang haar koppelscheidsrechter) en Grego Kraaijvanger (sponsor van de scheidsrechter en spelleiders van HV STEVO).

Na even bijgepraat te hebben, was het tijd dat Anette gehuldigd zou gaan worden. Het hele gezelschap verplaatste zich naar de middenstip van de sporthal waar ook inmiddels carnavalsvereniging de Papsleef’n met Adjudant Erwin en Prins Ronnie (één van de hoofdsponsoren van HV STEVO) hun intocht hadden gedaan samen met hun echtgenotes en kinderen. Op de middenstip werd Anette en haar gezin nogmaals van harte welkom geheten door de voorzitter en werden de dankwoorden uitgesproken voor haar jarenlange grote inzet voor handbalvereniging STEVO.

De reden vanavond van haar aanwezigheid was het 25-jarig jubileum als scheidsrechter. Eerst alleen, later met Ans Mekenkamp Klaasen als koppel en momenteel met haar dochter Kim als mede-scheidsrechter. Marianne Grouve als contactpersoon van HV STEVO had hierbij ook het NHV ingeschakeld. Hiervan was hoofdscheidsrechter Bert Boers aanwezig. Daarom kreeg Anette een zilveren fluit aangeboden met inscriptie 25 jaar (1989-2014). Van de vereniging werden naast de bloemen ook een VVV-bon overhandigd.

Anette werd opgenomen in de orde van Prins Ronnie. Van bakkerij De Kraai (onlangs nog het 20-jarig bestaan gevierd) kreeg ze nog een heerlijke taart. Anouk Kroeze bood als aanvoerder namens Dames 1 een bos bloemen aan. Na de huldiging werd het tijd dat het team aan de wedstrijd begon, want ze stonden al koud te worden. De wedstrijd werd winnend afgesloten, zodat dit het feestje niet kon bederven. Er werd nog lang nagevierd in de kantine van sporthal De Ransuil.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen