Albergen hoopt op harde kern deelnemers tijdens ‘allerlaatste’ carnavalsoptocht

Foto: Mark Mensink

De ‘inhaaltocht’ van de Alberger Bökke moet net zoveel kwaliteit bevatten als toeschouwers van de reguliere carnavalsoptocht gewend zijn.

Dat is de vurige wens van de optochtcommissie, vertelt persvoorlichter Mariska Assink. “Hoe mooi zou het zijn dat onze bekende toppers tot de deelnemers behoren? We willen ze graag een kans geven om hun prachtige creaties alsnog aan het publiek te laten zien.”

Bijvoorbeeld van de plaatselijke Sjikke Bökke, die dit jaar met 270 personen de grootste loopgroep uit hun bestaan hebben. Ook het Peleton uit Geesteren, de Oranjewijk en de Fortburgers uit Tubbergen, de Venfluiters uit Manderveen, DKW uit Vasse, de Klippels uit Langeveen en de Hengelose Optocht Vereniging Altijd Dorst zien ze graag aan de start verschijnen. “En niet te vergeten de Kroegtijgers uit Geesteren, die hopelijk met maar liefst 300 personen zullen deelnemen. Tussen de grote bouwwerken, muziekkorpsen en dweilorkesten door is er ook voldoende gelegenheid voor de loopgroepen, paren en eenlingen om hun creativiteit te laten zien.”

Aanmelden voor de carnavalsoptocht op 13 april 2020 kan als altijd via www.albergerbokke.nl/optocht. Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk vrijdag 27 maart.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen