Oranjefeesten Manderveen

Ook in Manderveen vinden activiteiten rondom 30 april plaats die natuurlijk voor iedereen gratis toegankelijk zijn, voor jong en oud.

Ook in Manderveen vinden activiteiten rondom 30 april plaats die natuurlijk voor iedereen gratis toegankelijk zijn, voor jong en oud.

 

Op zaterdag 27 april wordt een hooivorkdart-oranjefestival gehouden. Opgave tot 20.30 uur met aansluitend oranjebal in de feesttent tot in de late uurtjes, in samenwerking met een bekende DJ.

 

Op dinsdag 30 april begint, om 09.15 uur, de optocht met versierde fietsen door het dorp onder begeleiding van de muziekvereniging De Eendracht. Aansluitend wordt de vlag gehesen en de koningslinde onthuld. Om 09.30 uur begint voor de schoolgaande jeugd de spelletjesmorgen met een ballonnenclown en een schminkdame die de kleintjes vermaken en schminken.

 

Om 13.30 uur begint voor alle leeftijden een klootschietronde door Manderveen. Ook is er een mooie fietssterrit uitgezet, door de mooie omgeving, en natuurlijk is er ook weer het beachvolleybaltoernooi dat wordt gehouden op het feestterrein naast de feestent, waar iedereen zich na alle activiteiten weer verzamelt voor een gezellig oranje samenzijn.

 

Op 30 april zijn de gehele dag 2 televisieschermen aanwezig in de feesttent, om de troonwisseling te kunnen volgen, voor iedereen die dit graag wil zien.

  • Locatie: Centrum van Manderveen
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen