Comedyshow, maar dan een beetje anders…

Foto:

Snelle grappen worden afgewisseld met rake opmerkingen, waarbij het publiek soms moeite heeft om het spervuur aan uitlatingen helemaal tot zich te nemen. Al jaren is de Comedy Express bij Morshuis te Albergen het podium van comedians die goed van de tongriem gesneden zijn.Op vrijdag 28 maart zal de beroemde pantomimespeler Hakim (bekend van b.v. Sesamstraat) een uitzondering op die regel maken. Samen met cabaretier/comedian Thijs Kemperink zal deze BN’er een nieuwe variant van comedy presenteren. Kemperink hierover: “Samen met Hakim heb ik vorig jaar een week lang opgetreden tijdens het Angel Festival in Portugal en daar beeldde Hakim op spontane wijze mijn grappen uit. Tijdens de Comedy Express gaan we dat verder uitkristalliseren.”

Dat deze editie van de Comedy Express geheel anders zal worden dan de vorige edities blijkt wel uit de komst van het trio Eric, Cas en Ronnie dat uit Albergen afkomstig is. Het trio bezingt actuele onderwerpen op komische wijze en zal ook hun kaskraker ‘Volendam’ ten gehore brengen. “Erik, Ronnie en Cas zijn een trio dat voornamelijk optreedt tijdens de Alberger carnavalsgala’s. Erik is er al sinds jaar en dag lid van en schrijft alle teksten zelf. Hij is Ronnie tegengekomen en vervolgens gingen ze verder als duo. Cas is de zoon van Erik en dus is het muziek maken hem met de paplepel ingegoten. Hij speelt als jonkie nu al strak met de ‘senioren’ mee. Het mooie is dat de teksten van Erik soms een tikkie uitdelen naar iets of iemand, maar ook soms nergens over gaan. Maar één ding is zeker, er zit een hoop humor in. Omdat deze editie van de Comedy Express totaal anders dan anders zal zijn, past het trio er goed tussen. Het wordt namelijk tijd dat meer mensen dit gaan horen”, aldus Kemperink.

Het programma wordt gecompleteerd door de bekende comedian Marlon Kicken, die recentelijk nog op tv was te zien in de documentaire ‘Grimassen’.

Aanvang van de comedyshow is 20.30 uur. Een entreekaartje kost €15 (in de voorverkoop €10).

hakim-4

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen