Toch nog extra kaartverkoop voor uitverkocht Wies’nfest Albergen

Foto:

De organisatie van de Volksfeesten Albergen is helemaal overdonderd. Het hoofdprogramma was nog maar nauwelijks bekendgemaakt of het zogeheten Wies’nfest, de vrijdagavond van het jaarlijkse partyweekend, is al ‘ausgebucht’. Niemand had verwacht dat de voorverkoop van tickets voor dit nieuwe concept zo hard zou gaan. Dat de Volksfeesten 2014 een doorslaand succes gaat worden lijkt daarmee nu al vast te staan. Met een optreden van Tilt op zaterdag en The Dirty Daddies op zondag is iedere bezoeker verzekert van een grandioos feest.Voor de eerste keer sinds de oprichting van de Volksfeesten Albergen zal de grote witte attractie gevuld zijn met lange biertafels en halve liters. Op vrijdag 6 juni mag het ‘Hofbraü Regiment’ de Volksfeesten openen tijdens het Wies’nfest. Deze feestband uit Stuttgart staat meerdere dagen op het podium van o.a. het Cannstatter Volksfest en weet wel hoe je een opperbeste stemming in de tent kunt krijgen. Naast dit nieuwe concept is er gedurende het pinksterweekend in de witte attractie ook ruimte op het podium voor enkele oude bekenden: Tilt en The Dirty Daddies.

Op zaterdagavond is het de beurt aan de 5-koppige band Tilt. Voor weinig musici is het weggelegd te mogen zeggen dat hun band al langer dan 30 jaar bestaat en dat ze nog steeds, elke dag weer, progressie willen boeken. Voor vijf mannen die eind jaren 70 besloten de formatie TILT op te richten is dit fenomeen inmiddels een feit. Een jongensdroom die inmiddels al sinds jaar en dag aan de top meedraait in de muziekwereld. Doordat Tilt kan putten uit een enorm breed repertoire, is de groep geschikt voor iedere festiviteit en elke generatie. Tilt is een begrip: Mannen die het verschil maken!

Waar Tilt enkele jaren geleden het debuut heeft gemaakt in de feesttent in Albergen, hebben ‘The Dirty Daddies’ vorig jaar voor de eerste keer het podium beklommen. En hoe. Als de verrassing van het weekend wisten ze alle voetjes van de vloer te krijgen en de tent op z’n kop te zetten. The Dirty Daddies smaken beslist niet Dirty, maar ze smaken naar meer. Je kunt je bijna niet voorstellen dat The Dirty Daddies nog maar 2 jaar aan het touren is. Ze spelen vol overgave alle hits die jong en oud de dansvloer op krijgen. Als men dit feesttumult weer te boven is kunnen de bezoekers zich op maandagmiddag voor de laatste keer op het Volksfeestenterrein begeven, alwaar zij worden opgewarmd voor de traditionele Albergse avond. Zoals elke avond zal er een regionale DJ aanwezig zijn die zijn uiterste best doet om ook op de laatste dag van het feestweekend te zorgen voor een onvergetelijke avond.

Over smaak valt niet te twisten, maar deze programmering staat garant voor een paar onwijs gezellige avonden!
 
Dagprogramma
Het draait natuurlijk niet alleen om de artiesten tijdens de Volksfeesten Albergen. Elk jaar wordt er door de commissie een middagprogramma in elkaar gezet met ’voor ieder wat wils’. De zaterdagmiddag zal opnieuw in het teken staan van sport en spel. Rondom het feestterrein kunnen kinderen deelnemen aan verschillende activiteiten die worden opgezet in samenwerking met o.a. de handbal-, volleybal- en tennisvereniging uit Albergen. Op dit moment wordt druk overleg gevoerd hoe deze middag exact ingevuld gaat worden, maar dat hier een geweldige middag voor de jeugd uitrolt, dat staat zeker vast! De oudere jeugd en sportieve volwassenen kunnen op zondagmiddag deelnemen aan een spetterende Wipe Out, waarvoor je je binnenkort kunt aanmelden via de facebookpagina. Dit geldt ook voor ‘Alberg got talent’, waarbij iedereen zonder plankenkoorts tijdens de Alberger dag zijn talenten kan laten zien op het podium in de feesttent.

Op zondag 6 april start de online kaartverkoop voor de zaterdag- en zondagavond. Via www.volksfeesten-albergen.nl/tickets zijn tickets te bemachtigen.

Extra kaarten
Vanwege het nieuwe concept is de voorverkoop van tickets voor het Wiesnfest eerder begonnen dan de tickets voor de zaterdag en zondagavond. Op dinsdag 18 februari bleek het feest al uitverkocht.  Om toch nog iedereen een laatste kans te geven dit feest bij te wonen, heeft de organisatie besloten een beperkt aantal kaarten extra in de verkoop te doen. Vanwege het enorme succes heeft de organisatie ‘de koppen bij elkaar gestoken’. Alle mogelijkheden zijn afgewogen. Dit uitvoerige overleg heeft geleid tot het besluit de tent 5 meter langer te maken. “Dit is het laatste wat we kunnen doen; de tent kan écht niet langer. Maar zo hopen we toch nog iedereen die belangstelling heeft een laatste kans te geven kaarten te bemachtigen”, vertelt de enthousiaste organisatie. Op zondag 6 april aanstaande om klokslag 17.00 uur start deze extra online kaartverkoop. De organisatie plaatst hierbij de kanttekening dat degene die al kaarten heeft gereserveerd reeds ingedeeld is. Dit betekent dat iedereen een zitplaats krijgt toegewezen en met zijn of haar eigen groep aan een tafel zit. Als je nu dus extra kaarten besteld, kun je niet meer naast iemand geplaatst worden die al eerder de kaarten heeft besteld. “Organisatorisch is dat niet uitvoerbaar, dat is helaas niet anders. Maar goed, feest wordt het hoe dan ook!”

Op www.wiesnfest.nl komen de extra kaarten beschikbaar, op 6 april vanaf 17.00 uur ’s middags. En wees er snel bij, want dit keer geldt echt: ‘Voll ist voll’.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen