Oranjewijk druk met organisatie eerste Koningsdag

Foto:

Na het succesvolle en grandioze feest op het MAVO-terrein in Tubbergen, vorig jaar op Koninginnedag, komt er natuurlijk een vervolg. Achter de schermen zijn al velen hard aan het werk voor deze Oranjedag. De medewerkers komen uit de Oranjewijk, want die wijk gaat van zaterdag 26 april een spectaculaire dag maken. Een feest voor inwoners van Tubbergen en de omliggende kerkdorpen, en natuurlijk ook voor toeristen. Voor jong en oud. Het wordt opnieuw een onvergetelijke dag, zo belooft de organisatie op voorhand.Er is een gevarieerd programma opgezet. De vrijmarkt, waar iedereen zijn of haar spullen kan verkopen staat ’s ochtends op het programma. De jeugd uit Tubbergen krijgt de gelegenheid om hun eigen muziek te laten horen. Ook treedt shantykoor De Schuytenvaarders op. Kinderspelen voor de basisschooljeugd, waarvoor ze gratis een stempelkaart krijgen, waarmee ze alle spelletjes kunnen doen. En de Stichting Natuurlijk Bewegen heeft de jaarlijkse familiefietstocht bij dit evenement ondergebracht.

Het maken van een spectaculaire helikoptervlucht behoort tevens tot de mogelijkheden. De prijs voor een vlucht is €35 per persoon.

Eten en drinken is aanwezig in de tenten van de Oranjewijk die op het feestterrein staan opgesteld. De Oranjedag vindt plaats op het MAVO-terrein achter scholengemeenschap Canisius.

Opgave vrijmarkt
Het programma staat ook op de posters die overal in Tubbergen en omliggende kerkdorpen zijn opgehangen. Voor de vrijmarkt kan men zich opgeven via [email protected] of via het contactformulier op www.oranjedagintubbergen.nl, waarop ook voortdurend informatie is te vinden. Ook is er een Facebookpagina: www.facebook.com/oranje.wijk.14.

100031292344615867432431274581278n