VVV organiseert Paasvurentocht

Foto: CC0

Naar goed gebruik worden elk jaar op Eerste Paasdag de zogeheten paasvuren ontstoken. In samenwerking met de VVV’s van Ootmarsum-Dinkelland en Tubbergen verzorgt Nostalgisch Rijden een bustocht langs deze traditionele brandstapels. De chauffeur zal tevens vertellen over de paastradities in deze omgeving, zoals het vlöggeln in Ootmarsum en andere oude gebruiken van Twente.De bustocht langs de traditionele paasvuren gaat per oldtimerbus. De chauffeur zal vertellen over de paastradities in deze omgeving met onderweg een lekkere Twentse lekkernij.

Het vertrek is om 19.00 uur vanaf de VVV Tubbergen. Start aan de Grotestraat 78 (nabij La Cuisine) dichtbij de VVV. Via de VVV Ootmarsum, Landgoed Singraven in Denekamp bezoekt men het paasvuur aldaar. Daarna wordt de tocht naar Tilligte vervolgt. Onderweg is er een traktatie van een Twentse borrel en bijbehorende lekkernij. Om 22.00 uur is de aankomst bij het paasvuur in Ootmarsum en rond 22.30 zijn de deelnemers terug in Tubbergen.

Bij 6 of meer personen wordt men uit Tubbergen opgehaald. Bij een minder groot aantal personen kan men bij de VVV Ootmarsum, Markt 9 in Ootmarsum opstappen.

Prijzen
Volwassenen betalen €14,50 p.p.
Kinderen (4 t/m 14 jaar) betalen €12,50 p.p.
kinderen tot 4 jaar kunnen gratis mee

Meer informatie: www.vvvtubbergen.nl. Aanmelden bij de VVV gemeente Tubbergen: 0546-624852 of [email protected].