De 7 Mijlen opent nieuwe schoolpleinen

Foto:

De laatste maanden is op basisschool De 7 Mijlen te Manderveen hard gewerkt aan de herinrichting van de schoolpleinen. Zowel het bovenbouw- als het onderbouwplein is flink onder handen genomen en getransformeerd tot een aantrekkelijke en uitdagende speelplaats waar alle kinderen uit Manderveen gebruik van kunnen maken. Op vrijdag 16 mei zullen de pleinen feestelijk ingewijd worden met een spectaculaire Fancy Fair.Ruim een jaar geleden is begonnen met het uitwerken van de eerste plannen om te komen tot meer uitdagende schoolpleinen Het was de bedoeling om pleinen te creƫren die voor alle kinderen uit Manderveen toegankelijk zijn. Een openbare speelplek voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 16+ jaar. Hiervoor is een aanvraag ingediend bij Jantje Beton voor een financiƫle bijdrage. Deze is gehonoreerd en tezamen met andere bijdragen was de financiering rond.

Zo kon gestart worden met de werkzaamheden. Er is vele zaterdagen door vrijwilligers hard gewerkt aan de uitvoering van de plannen. Nieuwe fietsenstallingen zijn aangelegd, speeltoestellen geplaatst, nieuwe groenstroken aangelegd, prachtige voetbaldoeltjes gemaakt en geplaatst en er is een volleybalveld met bijhorende palen en net aangelegd. Al met al een prachtig resultaat en reuze gewaardeerd door alle kinderen.

018

Fancy Fair
Op vrijdag 16 mei vanaf 17.00 uur wil basisschool De 7 Mijlen de schoolpleinen aan iedereen laten zien en zij hebben gemeend dit op feestelijke wijze te doen met een spectaculaire Fancy Fair. Tijdens deze Fancy Fair zijn er allerlei leuke spelletjes te doen en is er een grote stormbaan van maar liefst veertien meter lang. Verder zal een bungeejump trampoline aanwezig zijn. Natuurlijk ontbreekt het restaurant niet waar lekkere hapjes en drankjes te koop zijn. Iedereen is welkom. De start is om 17.00 uur en het zal rond 19.00 uur afgelopen zijn.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen