‘Een echt bijzonder avondje uit in Tubbergen’

Foto:

Ook de komende maanden worden bezoekers van koopdorp Tubbergen verrast met speciale koopavonden. De Ondernemersvereniging Tubbergen (OVT) wil het publiek meer ‘funshopping’ bieden, waarbij winkelen en muziek/theater worden gecombineerd.Eens per maand, zo ook aanstaande donderdag, wordt een speciale koopavond geboden waarbij het winkelpubliek op bijzondere locaties van verschillende optredens kan genieten. Hiervoor worden in het dorpscentrum telkens wisselende plekjes gebruikt.

Flaneren langs de winkels, op zoek naar een leuke aanbieding of gewoon een paar boodschappen doen. En op donderdagavond 28 augustus kan men in Tubbergen ook even uitgaan. Op 3 verschillende locaties is er een zogenaamd Kamertheater waar een voorstelling is bij te wonen. Zo’n optreden kan zo maar midden in een winkel zijn, maar bijvoorbeeld ook in een leegstaand pand of een brasserie. Daardoor wordt het winkelen in Tubbergen extra verrassend. Overigens worden de locaties herkenbaar theatraal aangekleed, compleet met lopers en paaltjes bij de entree.

Optredens
Op donderdag 28 augustus zijn er in het centrum van Tubbergen optredens om 19.00 uur en 20.00 uur. Zo kun je een miniconcertje bijwonen van Roos Blufpand. Deze talentvolle singer-songwriter komt met haar begeleidende band. Ze brengt een even verrassend als muzikaal optreden in de nieuwe zaak van drukkerij Twente Print.

Double2 laten ‘oude tijden’ herleven met nummers van The Andrew Sisters. Compleet in die zeer markante kleding brengen zij fraaie vocale nostalgie. Herkenbare liedjes worden veelal meerstemmig a capella gezongen. Misschien wel een uitnodiging een dansje te maken. Nou, dat kan in kinderkledingzaak Catootje.

Binnenkort gaat EP Eppink een leegstaande winkel in de Grotestraat betrekken, maar tijdens de koopavond van aanstaande donderdag zijn hier eerst nog de optredens van de Vergulde Wimpers. Het publiek wordt ongetwijfeld verrast door hun ‘muzikale aanbiedingswinkel’. Een verrassend optreden waarbij de bezoekers volop worden betrokken.

postera5

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen