Tweedehands kinderkledingbeurs in De Huve

Foto: Redactie

Goedkope najaars- en winterkleding voor kinderen op de kop tikken? Dat kan tijdens de jaarlijkse ruilbeurs voor tweedehands kinderkleding in dorpshuis De Huve te Tubbergen. In het weekend van 26 en 27 september is het weer zover.

In het laatste weekend van september wordt er weer een beurs voor tweedehands herfst- en winterkleding gehouden. Vrijwilligers verkopen dan graag schone en nette kinderkleren voor een – nu nog onbekend – goed doel.
“We organiseren dit elk jaar, al bijna zo’n 20 jaar nu. En dat doen we met 12 vrijwilligers. Ieder jaar rond deze tijd komen we bij elkaar en bespreken we welk goed doel iets krijgt. De ene keer zijn het de mensen van Tafeltje-dek-je die een presentje ontvangen of een muziekvereniging. Dat weten we nog niet ver van tevoren, maar dat komt altijd goed”, legt Margret Eppink namens de organisatie uit. “Op vrijdag 27 september kunnen mensen de ‘oude’ kleding inleveren en op zaterdag 28 september proberen we dat te verkopen. Van het verkoopbedrag gaat 70% naar de verkoper en 30% is voor het goede doel bestemd. Ook dit jaar zijn er weer 2 kassa’s om opstoppingen te voorkomen.”
Voor merkkleding hanteren de dames overigens andere tarieven, mits de kleding er goed uitziet en van recente collecties zijn. De kinderkleding gaat van maat 86 t/m 176 en er mogen maximaal 100 kledingstukken per persoon worden ingeleverd. Kleding die niet verkocht wordt, gaat weer retour naar de eigenaar.
De tweedehands kledingbeurs is in De Huve, Prins Bernhardstraat 7 te Tubbergen. Op vrijdag 26 september is het ’s ochtends van 08.30 tot 11.30 uur geopend, ’s middags van 13.15 tot 14.30 uur en op zaterdag 27 september van 09.00 tot 12.00 uur.
Meer informatie is verkrijgbaar via Margret Eppink (tel. 0546-623504 of 06-29307800).
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen