Tubbergse koopavond met miniconcerten

Foto:

Opnieuw is er een Speciale Koopavond in het centrum van Tubbergen. Steeds op de laatste donderdagavond van de maand kan het winkelpubliek, vaak op niet verwachte locaties, van een voorstelling genieten. Zo’n optreden kan zo maar midden in een winkel zijn maar bijvoorbeeld ook in een leegstaand pand of een brasserie.

Behalve voor je winkelplezier kun je komende donderdag in Tubbergen ook twee keer een optreden meemaken. Gewoon even uitgaan, zo maar tijdens de koopavond tussen het winkelen door. Ook tijdens de renovatie van het centrum van Tubbergen zijn de winkels bereikbaar. Op 3 locaties is er een zogeheten Kamertheater, compleet met lopers en paaltjes bij de entree. Bezoekers hebben daarbij een gevarieerde keuze. Op deze avond zijn om 19.00 uur en 20.00 uur miniconcerten bij Pour Vous, TOC Opticiens en New Style.
Van Americana music tot Flamenco
Op donderdag 25 september geven verschillende singer-songwriters acte de présence.
Zanger, liedjesschrijver en presentator Roland Verstappen is ook een begenadigd gitarist. Hij maakte zijn eerste CD met o.m. Peter Koelewijn. In de jaren negentig had hij een een hit met ‘Helemaal niets’. In de loop der jaren heeft Roland Verstappen naam gemaakt als een folkzanger met zijn Nederlandse liedjes. Sinds vorig jaar doet hij theaters in heel Nederland. Pak een stoel en laat je inspireren door zijn prachtige nummers! Dat kan donderdagavond bij Pour Vous in de Grotestraat.
Onder de naam Writersday brengt singer-songwriter Sjoerd Hoogma eigen nummers. Zijn EP ‘Temporary men’ werd in 2013 in Den Haag bekroond met de beste solo EP. Ook tijdens  zijn toer door de VS (o.m. Nashville) kreeg Writersday lovende kritieken. Zijn folk/pop songs worden omschreven als ‘Americana music’. Laat je verrassen door zijn optredens bij TOC Opticiens.
Onder de naam Zaragoza speelt het duo Hans Martin en Antoon Aukes al enigszins op hun muzikale speelstijl: flamenco & gipsy muziek. Prachtig gitaarspel, passie en mooie nummers.  Wie even de bijzondere sfeer van het warme zuiden wil proeven gaat naar de kledingzaak New Style.
Cookieinstellingen