Tubbergen decor van live stunt- en monstertruck show

Ronkende motoren, spectaculaire crashes en gigantische Monster-Trucks, dat is wat bezoekers kunnen verwachten bij de live-show van het Stunt Movie Production-team op dinsdag 30 september op het parkeerterrein aan de Sportlaan in Tubbergen. Chef d’equipe Gino Winter en zijn team beloven er een waar spektakel van te maken.

Motoren, quads, auto’s en de beroemde Monster-Trucks met hun enorme banden zijn één van de rekwisieten die Gino Winter en zijn 10-koppig stuntteam meebrengen. Daarmee maken ze met hun motoren gigantische sprongen, tonen spectaculaire stunts met auto’s zoals de multiple rollover en frontale crashes.
Gino Winter en zijn zoon Peter zullen slalom gaan rijden. Auto’s rijden met slechts 2 wielen op de grond en worden er achtervolgingen uit films nagespeeld. Aan het einde van de show komen de Monster-Trucks met hun gigantisch grote banden en verpletteren met hun tot 1.200 pk de sloopauto’s alsof het speelgoedauto’s zijn.
fq4w4h8oagl6fwadn5k5d9ura
Films
Het team is allround en buiten haar eigen shows ook regelmatig werkzaam voor films en televisieseries. Zo werkte het team onlangs nog voor Team ROX (Studio 100) en was de arena van Stunt Movie Production ook decor voor de opnames voor een aflevering, welke in het najaar van 2014 op televisie komt.
Stuntfamilie
Stunt Movie Production is een familiebedrijf dat sinds 2004 op tournee is door verschillende Europese landen. Het zet de traditie van de Original German Helldrivers Show voort, die werd opgericht in 1967 door de grootvader van de huidige eigenaar, Gino Winter. 
De show start dinsdag 30 september 2014 om 19.00 uur.
gxyk09k1irim2mylidf42q9g6