Multisporttoernooi tijdens herfstvakantie

Foto:

Ook in de schoolvakanties organiseren buurtsportcoaches Johan Rijke en Sophie Derkman evenementen en toernooien voor de schoolgaande jeugd. Zo ook deze herfstvakantie, waarin het Multisporttoernooi plaats vindt op donderdag 16 oktober.

Het doel van het multisporttoernooi is om kinderen kennis te laten maken met meerdere sporten die in de gemeente Tubbergen beoefend kunnen worden. “Door een combinatie te maken van 2 sporten en een spelactiviteit (in dit geval slagbal), maken kinderen kennis met meerdere sporten. Hierdoor kunnen kinderen ontdekken wat bij ze past en hopen we dat kinderen plezier ervaren in het sporten”, aldus buurtsportcoach Johan Rijke.
De organisatie en publiciteit wordt voornamelijk door de buurtsportcoaches verzorgd, echter worden de vrijwilligers op de dag zelf door de sportverenigingen en maatschappelijke stages geleverd. Alle kinderen uit de gemeente Tubbergen (groepen 5 t/m 8) kunnen aan dit multisporttoernooi deelnemen. Door de wisselende locaties van sporthallen hopen de buurtsportcoaches op veel enthousiasme en deelname.
Deze editie van het multisporttoernooi zal plaatsvinden in De Ransuil te Geesteren, met medewerking van handbalvereniging STEVO en volleybalvereniging VV Tornado. Deelname kost €1 per kind.
Opgave
Opgeven kan door teamnaam, namen van minimaal 5 deelnemers, school en groep vóór 3 oktober te mailen naar [email protected].
Starttijden
Groep 5 & 6: 09.15 – 12.30 uur
Groep 7 & 8: 13.15 – 16.30 uur