Noabermarkt sluit aan bij Glasrijk

Foto:

De Noabermarkt van zondag 5 oktober vindt aansluiting bij Glasrijk Tubbergen. “Een mooie gelegenheid om de bezoekers van Glasrijk kennis te laten maken met de producten van het platteland”, vertelt marktmeester Richard Blokhuis.

De Noabermarkt in Tubbergen heeft al enkele succesvolle edities achter de rug. Ondanks dat de markt nog maar voor de 5e keer wordt gehouden in Tubbergen, is het al een echt begrip. De Noabermarkt sloot al aan bij onder meer de koetsenrit en Preuf Tubbig. En dit keer valt het samen met Glasrijk Tubbergen. “Een mooie aanvulling op een kunstzinnig weekend”, noemt Richard Blokhuis het. “We willen de bezoekers van Glasrijk Tubbergen graag kennis laten maken met het veelzijdige aanbod producten van het platteland. We maken er een mooie combinatie van kunst en plattelandsproducten van.”
 
Op de Noabermarkt presenteren allerlei standhouders zich met hun producten, allemaal geteeld en geproduceerd op het platteland. Denk daarbij aan brood, vlees, kaas, mozzarella, kruiden, oliën, mosterd, honing, snoepgoed, meel en wijn. Blokhuis: “We zijn heel blij met de vaste schare deelnemers, maar ook met de nieuwe deelnemers die zich blijven aanmelden. Zo blijft de markt telkens het ontdekken waard.”
 
De Noabermarkt wordt gehouden op zondag 5 oktober op de Almeloseweg in Tubbergen van 12.00 tot 17.00 uur. De entree en het parkeren zijn gratis. Tegelijkertijd vindt Glasrijk Tubbergen plaats, het kunstzinnige evenement dat jaarlijks duizenden bezoekers trekt. Op verschillende locaties tonen kunstenaars kunstobjecten, installaties, design en glas-in-lood.
 
Op www.noabermarkt.nl is alle informatie te vinden.
noabermarkt