Gratis busvervoer in gemeente Tubbergen naar feestavond SVGT bij Bolscher

Foto:

Het voetbalseizoen 2014-2015 is alweer begonnen. Daarom is het weer de hoogste tijd voor de jaarlijkse feestavond van de Supportersvereniging Gemeente Tubbergen (SVGT). Dit zal op zaterdagavond 11 oktober in Café Bolscher te Vasse gehouden worden. Aanvang is 20.30 uur.

Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang en het belooft een geweldige feestavond te worden. Er zal onder andere een loting worden gehouden met prachtige attributen, waaronder een ingelijst shirt van FC Twente als hoofdprijs.
Ook zal er een Special Quest aanwezig zijn. “Als u graag wilt weten wie dit is, dan raden wij aan om zeker present te zijn”, laat Remco Haarhuis van de SVGT enigszins cryptisch weten. “Verder zal Toronto Drive-in deze avond garant staan voor de muzikale omlijsting. Voor alle aanwezige gasten wordt de dorst goed gelest, want het eerste vaatje bier wordt gratis beschikbaar gesteld door de vereniging.”
Mensen die de SVGT een warm hart toedragen maar nog geen lid zijn, mogen wel degelijk binnenstappen. “Het enige wat u dan hoeft te doen, is u aan te melden als nieuw lid (€12,50 per jaar) van onze supportersvereniging. Dit kan door een aanmeldformulier bij de ingang in te vullen en hierna in te leveren. Dan heeft u ook toegang tot deze grandioze feestavond”, aldus Haarhuis. De SVGT hoopt dan ook alle sponsoren en (nog niet-)leden te mogen verwelkomen op zaterdag 11 oktober 2014.
 
Gratis busvervoer
Tevens heeft de SVGT voor deze feestavond gratis busvervoer mogelijk gemaakt. Opgave voor busvervoer is mogelijk per mail. Haarhuis: “Stuur hiervoor een mailtje naar [email protected] onder vermelding van voor- en achternaam + plaatsnaam waar u graag wilt opstappen. De vertrektijden zullen via onze nieuwe website www.svgt.nl bekend worden gemaakt. Dus houdt deze goed in de gaten!”
svgt