Tropische ‘jungleclub’ voor jonge Rabo-leden

Foto:

Rabobank Noord Twente zet haar jonge spaarders in het zonnetje tijdens de Rabo Spaardag op 15 oktober. Het spaargedrag van de kinderen wordt beloond met een avontuurlijke junglemiddag in de sporthallen in Albergen en Tubbergen. 

De bank probeert een bijdrage te leveren aan de financiële bewustwording van de jeugd.
Avontuurlijke junglemiddag 
Alle kinderen van 3 t/m 12 jaar, met een spaarrekening bij Rabobank Noord Twente, hebben een uitnodiging ontvangen voor de Rabo Spaardag bij hen in de buurt. De plaatselijke sporthal wordt op 15 oktober tussen 12.00 en 17.00 uur omgetoverd tot een echt oerwoud.
In samenwerking met lokale sportverenigingen worden activiteiten georganiseerd. Bijvoorbeeld een spannend parcours door de jungle. Ook kunnen de jonge avonturiers klimmen en klauteren op verschillende speelattributen, op de foto met een slang of papegaai en genieten van het optreden van Jungle Jack en Prairi Pipp, bekend van het televisieprogramma Jungleclub op Telekids.
Financiële bewustwording 
Om de kinderen meer te leren over het omgaan met geld krijgen ze op 15 oktober hun eigen Jungle Bankpas. Op het Jungleplein kunnen ze een ijsje, drankje en souvenir kopen en betalen met de bankpas.
Meer informatie over de Rabo Spaardag is te vinden op www.rabobank.nl/noordtwente.