BGT introduceert de Business Battle tijdens nieuwjaarsbijeenkomst

Foto:

Alle leden van Bedrijvencontact Gemeente Tubbergen (BGT) zullen tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst meer te weten komen over de nieuwe plannen van het ondernemersplatform.

Het ondernemersplatform onderging in het afgelopen jaar weer veel veranderingen. Eén speerpunt was de opzet van de BGT Business Battle, een gloednieuw concept dat innovatie binnen het BGT extra zichtbaar maakt. Dat schrijft de BGT in een mail naar de aangesloten bedrijven. “Onze concrete plannen presenteren we graag in het nieuwe jaar aan ál onze leden. We nodigen iedereen daarom van harte uit voor onze nieuwjaarsbijeenkomst.”
Met de BGT Business Battle komt er een einde aan de oude opzet van de ambassadeursprijs in de gemeente Tubbergen. Naast deze introductie zal Björn Kuipers, topscheidsrechter én ondernemer tijdens de bijeenkomst zijn boeiende verhaal op enerverende wijze uiteenzetten.
De nieuwjaarsbijeenkomst vindt plaats op 13 januari 2015 in ’t Oale Roadhoes te Tubbergen. Vanaf 19.30 uur is de inloop en de aanvang is om 20.00 uur. Op deze avond zijn ook aspirant-leden van harte welkom.
Cookieinstellingen